Ioana Grama, pregătiri intense pentru cel mai important eveniment! Bloggerița își botează fetița astăzi / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama, pregătiri intense pentru cel mai important eveniment! Bloggerița își botează fetița astăzi / VIDEO © Instagram

A sosit ziua cea mare pentru Ioana Grama! Bloggerița își botează astăzi fetița, pe Ayana, micuța care a venit pe lume în luna octombrie a anului trecut.

Ioana Grama este foarte conectată cu lumea online și adoră să le arate fanilor ce face, pas cu pas. Și cum botezul este un eveniment foarte important în viața ei, bloggerița le-a făcut o mică introducere admiratorilor despre cum se va desfășura ziua de astăzi. Ioana Grama s-a filmat în timp ce purta ținuta pentru creștinarea Ayanei, dar și cum o va îmbrăca pe fetița ei.

Nerăbdarea se citea pe chipul bloggeriței, care și-a dorit foarte mult ca ea și micuța ei să aibă ținute asemănătoare. Ioana Grama a ales albul pentru vestimentații, dar și pentru diversele decorațiuni de la petrecere. La eveniment vor participa rudele și prietenii Ioanei Grama și ai soțului ei, Alex Țăgurean, și se anunță chef mare, așa cum doar ardelenii știu să îl facă!

I s-a împlinit cea mai mare dorință

După mai multe relații eșuate și multe suferițe, a răsărit soarele și pe strada Ioanei Grama. Bloggerița a vorbit în repetate rânduri despre visul ei de a avea o familie și iată că acum dorința i s-a împlinit. Ioana Grama s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Alex, ce lucrează în domeniul aeronautic, în timp ce era însărcinată în opt luni și aștepta cu sufletul la gură venirea pe lume a comorii sale: Ayana. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro