Ionela şi Teodor de la MPFM au anunţat sexul bebeluşului. "Din iubire se naşte tot ce este mai frumos"

+3 click pentru
galerie

Ionela şi Teodor de la MPFM au anunţat sexul bebeluşului. "Din iubire se naşte tot ce este mai frumos" © Facebook

Bucurie de nedescris pentru Ionela şi Teodor de la Mireasă pentru fiul meu. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar în curând familia li se va mări. Cei doi viitori părinţi le-au dat fanilor şi prietenilor marea veste, dezvăluind care este sexul copilului.

Ionela şi Teodor de la MPFM vor deveni părinţi pentru prima dată

La începutul acestei toamne, cei doi foşti concurenţi vor deveni părinţi pentru prima dată. Ionela este însărcinată, iar peste puţin timp urmează să-l aducă pe lume pe băieţelul familiei. Pentru că da, Teodor şi Ionela vor deveni părinţi de băiat. Frumoasa veste a fost dată pe Facebook chiar de Teodor, care nu mai poate de nerăbdare pentru a-şi strânge bebeluşul la piept.

"Este băiat. Din iubire se naşte tot ce este mai frumos!"❤👼 Mult a fost, puțin a mai rămas. A început "numărătoarea inversă"🔜👶 Aşteptăm cu sufletul la gură venirea pe lume a îngerașului nostru, fericirea vieții noastre!🎊💙Abia aşteptăm să te strângem în braţe, puiul nostru😍❤" , a scris Teodor de la MPFM pe Facebook, alături de mai multe imagini de la şedinţa foto realizată special pentru acest moment.

Teodor de la Mireasă pentru fiul meu aşteaptă cu sufletul la gură marea întâlnire cu fiul lui, astfel că s-a şi pregătit intens în acest sens. Soţul Ionelei a făcut cursuri pentru a-şi ajuta nevasta atunci când băieţelul va veni pe lume.

"Am fost și la cursul de "bebei". Vreau să fiu cel mai bun tătic. Ne-am dorit enorm un bebe, așa cum știți. Cât despre emoții, pot spune că sunt uriașe. Noi suntem copleșiți, abia așteptăm, tot ce facem este în jurul lui "bebe", a spus Teo de la MPFM pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro