Irina Rimes, în vizorul lui Mihai Gâdea! Omul de televiziune o critică dur pe artistă: "Toată planeta trebuie să se uite în gura ei"

Mihai Gâdea, de partea Irinei Rimes în scandalul momentuluI! "Toată planeta trebuie să se uite în gura ei" © Instagram

După ce a fost denumită ambasadorul Zilei Brâncuși, gurile rele au încolţit-o pe Irina Rimes, care a ajuns să fie criticată de toată ţara. Printre cei care nu sunt de acord cu decizia Minsterului Culturii se află şi omul de televiziune Mihai Gâdea, fiind complet dezamăgit de acest gest! 

Irina Rimes a avut parte de o perioadă grea în ultima vreme, fiind criticată dur pentru faptul că a fost aleasă ambasadorul Zilei Constantin Brâncuşi. Oamenii i-au adresat cuvinte urâte, dar şi injurii, prin care susţineau faptul că este incultă sau că nu i se potriveşte de nicio culoare acest rol.

Ultima reacţie a venit din partea omului de televiziune Mihai Gâdea, care consideră că Irinuca nu este în stare să-şi asume o asemenea responsabilitate, fiind de părere că funcţia de ambasador i s-ar potrivi unei persoane care să le vorbească tinerilor despre cultură. 

”Vrei să comunici cu tinerii, acesta a fost scopul ministrului Culturii, care a fost unul corect, însă cum ajungi la ei? Ajungi la ei prin intermediul unor personalități capabile! Irina Rimes poate foarte bine să îi invite la un astfel de eveniment”, a declarat Mihai Gâdea.

Vedeta postului Antena 3 nu s-a oprit aici şi a continuat să-şi exprime părerea, considerând că: "Toată planeta trebuie să se uite în gura persoanei respective atunci când vorbește sau prin lucrurile pe care le face în acest domeniu”.

Ce mesaj a transmis artista 

Cu toate că nu cunoaşte fiecare capitol din operele lui Constantin Brâncuşi, bruneta este de părere că se va descurca, mai ales că este o împătimită a artelor vizuale.

„Nu îndrăznesc şi nu îmi permit niciodată să analizez opera lui Constantin Brâncuşi pentru că nu sunt avizată în artă, nu sunt vreun doctor docent, nu am studii în artă vizuală, dar îmi permit să o simt, îmi permit să mă bucur de sentimentele pe care mi le provoacă”, susţine ea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro