Irina Rimes, primul mesaj în calitate de ambasador al Zilei Brâncuși. Ce a transmis după controversele iscate

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes, primul mesaj în calitate de ambasador al Zilei Brâncuși. Ce a transmis după controversele iscate © Instagram

Pe 19 februarie, chiar de ziua de naștere a lui Constantin Brâncuși, Irina Rimes a transmis primul ei mesaj în calitate de ambasador al zilei aniversare. Totul bine după ce s-a iscat o adevărată revoltă și controversă în jurul alegerii făcute de Ministerul Culturii, amplu criticată de numeroși oameni.

Irina Rimes, desemnată „Ambasador al Zilei Constantin Brâncuși”, a transmis primul ei mesaj din această postură.

„Arta este o oglindă în care fiecare vede ceea ce gândește, a spus Constantin Brâncuși. Vă invit să îl sărbătorim împreună, la Muzeul Național de Artă al României, de la ora 19:00”, a transmis Irina Rimes, pe rețelele de socializare.

A fost o postare scurtă și la obiect, din postura unui rol pe care nici măcar Irina Rimes nu l-a înțeles la început. Atunci când s-au iscat nemulțumiri în jurul alegerii Ministerului Culturii, artista se declara și ea confuză de această decizie.

„Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere(…). Eu sunt mai main-stream aşa. De mică am ştiut de Coloana Infinitului şi m-a fascinat, dar nu știam ce reprezintă, nu înțelegeam această abordare”, spunea Irina Rimes, acum câteva zile.

De cealaltă parte, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, vede totul ca pe o victorie și spune că a fost intenția lui de la bun început să stârnească o astfel de mediatizare intensă.

„Vrem ca tinerii să devină consumatori de produse culturale, să fie atrași de cultură. Colaborăm cu modelele tinerilor, care se bucură de încrederea și simpatia lor. Îi mulțumesc Irinei Rimes pentru că acțiunea și-a atins scopul. Toată lumea vorbește despre acest eveniment și despre Brâncuși. Altfel, ar fi fost o mediatizare foarte palidă”, a explicat Gheorghiu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro