Irina Rimes, noi probleme de sănătate, după ce a fost operată de Revelion. Chiar ea le-a dat vestea fanilor

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes, noi probleme de sănătate, după ce a fost operată de Revelion. Chiar ea le-a dat vestea fanilor © Instagram

Irina Rimes a trecut prin clipe grele chiar în noaptea de Revelion, atunci când nu a mai putut ajunge la concertul pe îl avea de susținut la Iași. Îndrăgita artistă a fost operată de urgență, din cauza unei hemoragii interne, iar toată lumea s-a speriat.

Ei bine, problemele continuă pentru simpatica artistă. Irina Rimes a plecat în vacanță, însă acolo s-a confruntat cu o altă situație dramatică. Alături de iubitul ei, Irina Rimes a plecat departe de România, pentru a se relaxa și pentru a se bucura de liniștea de care are mare nevoie. Irina Rimes este o mare iubitoare de soare, astfel că a decis să stea destul de mult timp sub razele sale. Atât de mult încât... s-a ars foarte tare pe mâini.

Artista a postat o fotografie, zilele trecute, pe rețelele sociale, în care le arată prietenilor săi virtuali în ce fel i s-a înroșit mâna de la soare. Senzația de usturime, din cauza arsurilor solare, este una foarte delicată, însă, totuși, bucuria produsă de vacanța în care se află a făcut-o, parcă, pe artistă să uite de orice durere.

Irina Rimes, operată în noaptea de Revelion

Din fericire, starea de sănătate a Irinei Rimes este una bună acum, mai ales că aceasta a plecat și în vacanță, însă nu la fel stăteau lucrurile de Revelion, atunci când a fost supusă unei operații complicate. La câteva zile de la intervenție, Irina Rimes le-a povestit fanilor săi prin tot ceea ce a trecut.

”Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăt din ele sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam sa învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, le-a povestit Irina Rimes fanilor de pe pagina sa de Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro