Ispita Bianca Pop de la Insula Iubirii a rămas singură. Bruneta a decis să pună punct relației care a durat trei ani: ”Îmi pierd timpul”

+3 click pentru
galerie

Ispita Bianca Pop de la ”Insula Iubirii” a rămas singură. Bruneta a decis să pună punct relației care a durat trei ani: ”Îmi pierd timpul” © instagram

Ispita Bianca Pop, una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii trece prin momente dificile. Focoasa brunetă a decis să pună punct relației pe care o avea cu iubitul său, o relație ce a durat trei ani. Tânăra simte că și-a pierdut timpul în toată această perioadă. 

Bianca Pop, una dintre cele mai sexy ispite la Insula Iubirii, show-ul de la Antena 1, a rămas singură. Pentru că s-a săturat să-i mai dea șanse de împăcare iubitul său, bruneta a luat marea deciziei și a hotorât să-l părăsească, după ce timp de trei ani și-au împărțit sentimentele de iubire. 

Ispita mărturistește în exlusivitate pentru Spynews.ro că în tot acest timp fost implicată într-o relație în care a suferit, a fost o femeie nefericită, nerespectată și mai mult, neiubită de partenerul de viață. 

”M-am despărțit de iubitul meu cu care am fost 3 ani. Și-a cerut cadourile înapoi. Degeaba i-am dat 1000 de șanse, oamenii nu se schimbă”, a spus bruneta pentru Spynews.ro 

Tânăra susține că fostul iubit nu a susținut-o în ceea ce ea a vrut să facă, televiziune, iar de foarte multe ori i-a reproșat acest lucru. ”Vreau să-mi văd de treaba mea, de televiziune, să fac ce îmi place, ce nu mă lăsa el să fac.”

Relația dintre ea și fostul iubit, Claudiu, se pare că a fost una toxică, după cum afirmă focoasa brunetă, iar aceasta susține că cel lângă care a petrecut timp de 3 ani este doar ”un copil de 26 de ani”

Bianca Pop este optimistă și deși acum trece prin momente mai puțin plăcute, este sigură că cineva mai bun o să apară în viața ei și o va face fericită, așa cum a sperat din totdeauna. Ispita le îndeamnă pe toate domnișoarele și doamnele aflate în relații toxice să nu accepte astfel de situații unde ”mai mult plâng decât zâmbesc”

”Am pierdut trei ani, dar nu contează. O să treacă, o să vină ceva mai bun”, a mai spus bruneta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro