Îți mai aduci aminte de Laura de la MPFM? Ce mai face acum tânăra care în competiție s-a iubit cu Viorel

+4 click pentru
galerie

Îți mai aduci aminte de Laura de la MPFM? Ce mai face acum tânăra care în competiție s-a iubit cu Viorel © Arhivă

O mai ţineţi minte pe Laura, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu? Tânăra a intrat în competiţie pentru a-şi găsi sufletul pereche, însă a plecat așa cum a intrat: singură.

Laura a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente. Ea a intrat în casa ''Mireasă pentru fiul meu'' pentru a-și întâlni marea dragoste, însă nu a fost să fie.

Laura a păşit timidă, dar plină de încredere în competiţia care i-a schimbat viaţa. A făcut-o să fie mult mai sigură pe ea şi chiar să se cunoscă mult mai bine. Tot aici, Laura l-a întâlnit pe Viorel, bărbatul de care s-a îndrăgostit. Dragostea lor nu a durat prea mult, însă, pentru că cei doi s-au despărţit la scurt timp.

Viorel şi Laura au luat-o fiecare pe drumul lui. După ieşirea din casa MPFM, Viorel a întâlnit-o pe femeia care avea să-i schimbe viaţa. Cei doi s-au căsătotorit şi au împreună doi copii. De cealaltă parte, din postările pe care le are pe reţelele sociale, ne dăm seama că Laura nu s-a pus încă la casa ei, ci, cel mai probabil, se concentrează destul de mult pe latura profesională.

Laura locuieşte în Drobeta Turnu Severin şi o duce foarte bine. Nu ştim dacă în prezent are o relaţie, pentru că fosta concurentă de la MPFM alege să se pozeze singură sau în compania prietenelor. Cine ştie, poate încă îl aşteaptă pe Făt Frumos, sau poate el a sosit deja în viaţa ei, dar Laura preferă să-l ţină ferit de ochii lumii.

În ceea ce priveşte latura fizică, Laura pare neschimbată, iar anii care au trecut nu par să-şi fi pus amprenta în viaţa ei. Singura schimbare pe care fosta concurentă de la MPFM şi-a făcut-o este una de look, Laura fiind acum blondă, aşa cum puteţi vedea şi în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro