El este bărbatul care a făcut-o pe Iasmina Halas să uite definitiv de Daminuţă! Cât de fericită este acum blondina. FOTO

+3 click pentru
galerie

El este bărbatul care a făcut-o pe Iasmina Halas să uite definitiv de Daminuţă! Cât de fericită este acum blondina. FOTO © Instagram

În urmă cu câteva zile, Iasmina Halas anunţa în exclusivitate la "Cool Summer Nights" că s-a îndrăgostit din nou! Blondina le-a făcut inimă rea admiratorilor care sperau că au o şansă măcar să o scoată în oraş, iar acum, fosta lui Daminuţă a făcut publică şi prima fotografie... de cuplu! E clar! Gata. Ne pare rău, dar chiar nu a mai rămas loc pentru altcineva în viaţa ei!

După o mică vacanţă "ca între fete", Iasmina Halas a întâlnit un bărbat despre care putem să credem că este special, dat fiind faptul că a reuşit să-i atragă atenţia blondinei. Şi nu spunem asta degeaba, ci pentru că Iasmina Halas este una dintre cele mai dorite femei din România, în acest moment. Dovada? Aruncă numai o privire pe Instagram şi nu o să mai ai întrebări fără răspuns...

Despărţirea de Cristian Daminuţă i-a lăsat un gol în suflet pe care nu a dorit să-l umple aiurea, ci a aşteptat momentul potrivit şi... persoana potrivită.

Astfel că, deşi sunt la începutul relaţiei, Iasmina Halas a decis să posteze prima fotografie cu iubitul, semn că lucrurile evoluează frumos.

"Nu credeam ca o sa mai postez poze de genul la mine pe instagram🙈🙈🙈 #iasminahalas #us#newbeginning #blondehair#dontcare #hatersgonnahate #love#inked #makingmemories#couplegoals #needed #you#happiness #goodvibes#nomoredrama #lovemylife 🥰", este mesajul pe care l-a ataşat Iasmina Halas fotografiei.

Iasmina Halas, despre noul bărbat din viaţa ei

Ajunsă înapoi în România, Iasmina Halas s-a îndrăgostit de un bărbat care nu este celebru, dar care, spune ea, dacă se poartă cum trebuie, cine ştie ce îi va rezerva viitorul. În privinţa acestuia, Iasmina Halas a spus că nu o interesează banii, dar a dezvăluit că are în garaj o maşină "cum trebuie".  

"Am găsit pe cineva mai de aproape. Este român. Nu mă interesează contul, eu am contul meu. Merge cu ceva ce trebuie... Nu pot să vă dau prea multe detalii. Îl facem cunoscut. Nu este persoană publică încă. Dacă este cuminte..."a declarat Iasmina Daminuţă la "Cool Summer Nights".

În ultimul an, Iasmina Halas a rupt căsătoria cu Cristian Daminuţă, a pierdut o sarcină cu acesta, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, chiar a gândurilor suicidale.

Acum, în sfârşit, a apărut soarele pe strada ei, iar blondina pare extrem de fericită!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro