Iasmina Halas, despre noul bărbat din viaţa ei: "Nu este persoană publică încă"

+3 click pentru
galerie

Iasmina Halas, despre noul bărbat din viaţa ei: "Nu este persoană publică încă" © captură video

Iasmina Halas este una dintre cele mai dorite femei din România! Fosta lui Cristian Daminuţă face furori atât în ţară, cât şi peste hotare. Recent, un miliardar a pus ochii pe ea. S-a dus la întâlnire însotiţă de prietena ei, cât se aflau în vacanţă, doar că blondina nu i-a acordat foarte multă atenţie. Apoi însă, în România, a început o relaţie cu un bărbat misterios. 

Un miliardar celebru o vrea în viaţa lui pe Iasmina Halas. Deşi blondina a spus că este şi frumos, nu i-a acordat atenţie pentru că, spune ea, are momente în  care poate fi considerat "sufocant". În plus, vedeta a mărturisit că nu crede în relaţiile la distanţă.

Aşa că, ajunsă înapoi în România, Iasmina Halas s-a îndrăgostit de un bărbat care nu este celebru, dar care, spune ea, dacă se poartă cum trebuie, cine ştie ce îi va rezerva viitorul. În privinţa acestuia, Iasmina Halas a spus că nu o interesează banii, dar a dezvăluit că are în garaj o maşină "cum trebuie".  

"Am găsit pe cineva mai de aproape. Este român. Nu mă interesează contul, eu am contul meu. Merge cu ceva ce trebuie... Nu pot să vă dau prea multe detalii. Îl facem cunoscut. Nu este persoană publică încă. Dacă este cuminte...", a declarat Iasmina Daminuţă la "Cool Summer Nights"

În aceeaşi seară, Iasmina Halas şi-a amintit şi de tatuajul pe care l-a făcut pe când trăia o poveste de dragoste cu Cristian Daminuţă. Atunci, blondina şi-a scris chiar numele de familie al acestuia. 

"Cristian sunt mulţi, dar Daminuţă era unul. A fost frumos, dar doar primele două-trei luni. După aia, următoarele foarte multe luni nu a mai fost frumos.", a mai spus blondina pentru Antena Stars. 

Iasmina Halas, despre cum a pierdut copilul cu Cristian Daminuţă

Cristian Daminuță urmează să devină părinte pentru prima dată! Deşi fotbalistul nu se mai gândește nicio secundă la fosta iubită și privește încrezător în viitor, Iasmina a vorbit despre momentul în care a aflat că urma să devină mama copilului său. Din păcate, totul s-a sfârşit cu un avort spontan.  

Deşi amândoi erau fericiţi şi îşi doreau un copil împreună, la două luni, după o ceartă mai aprinsă, Iasmina a făcut avort spontan.

"A urmat să mergem la ginecolog, se întâmplă după o luna și ceva, nu s-a văzut foarte clar, decât ceva foarte micuț și a spus că s-ar putea să fie sarcină, dar nu e sigură, dacă a ieșit pe teste, urmează să crească și o vedem săptămâna viitoare. Era foarte dezamăgit, nu-i venea să creadă. Și eu stăteam și mă gândeam că mai bine nu îi ziceam, acum l-am dezamăgit. Ei, următoarea săptămâna bum. Direct copilul, se vedea exact și acum am ecografia se vedeau diferențele de la o săptămâna la altă că a mai crescut doar că, după toate astea au început certurile, iar într-o ceartă mai aprinsă am avut un avort spontan. Într-o ceartă i-am spus să plece de acasă, el a plecat, eu am început să plâng, am plâns, am plâns și i-am zis vino înapoi că...  Nu știu cât s-a simțit de vinovat, el nu se simte vinovat niciodată. El își dorește copilul pentru că are 29 de ani."a povestit Iasmina pentru Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro