Jojo a ajuns pe mâinile medicilor. Actriţa a fost operată de urgenţă

+3 click pentru
galerie

Jojo a ajuns pe mâinile medicilor. Actriţa a fost operată de urgenţă © Instagram

Au fost momente grele pentru Cătălina Grama. Simpatica blondină a ajuns pe mâinile medicilor şi a fost operată de urgenţă.

Cătălina Grama a avut hernie ombilicală şi a fost operată de urgenţă. Totul s-a întâmplat acum ceva timp, iar operaţia a fost un suces, pentru că în prezent Cătălina Grama se simte foarte bine.

Ba chiar mai mult de atât, în perioada în care avea probleme de sănătate, Jojo a fost nevoită să renunţe la una dintre cele mai mari pasiuni ale sale: sportul. Acum lucrurile s-au rezolvat, iar îndrăgita actriţă a revenit în sala de fitness, aici unde trage tare pentru a avea o siluetă de vis.

Chiar dacă arată oricum foarte bine, Jojo vrea să se simtă perfect în pielea ei, mai ales că a adus pe lume doi copii, astfel că munceşte din greu la sală pentru asta.

„M-am apucat destul de serios de sală. Sau măcar îmi imaginez asta. Înainte să mă antrenez cu Eliza mergeam la sală şi făceam tot felul de exerciţii uşoare. Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit. Mai mult decât atât, o să am şi un posterior antrenat! După două naşteri şi multă pauză de sport pentru că am avut hernie ombilicală şi am operat-o după, iată cum începe încet, încet, călătoria mea cu Eliza alături”, a scris Jojo pe Instagram.

În plus, frumoasa actriţă spune că nu este uşor, dar că îşi dă toată silinţa pentru ca rezultatele să fie la nivelul dorit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro