Jojo trece prin clipe grele. Actrița este bolnavă și a căzut la pat. ''Mă simt rău''

+3 click pentru
galerie

Jojo trece prin clipe grele. Actrița este bolnavă și a căzut la pat. ''Mă simt rău'' © Instagram

Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, trece prin clipe grele, în acest weekend. Îndrăgita actriță este bolnavă și nu se simte bine deloc.

Jojo este foarte deschisă și atașată de publicul ei, astfel că tot ce face, aceasta ține să împărtășească cu oamenii care o urmăresc pe rețelele sociale. Așa s-a întâmplat și acum, când actrița le-a spus fanilor că este bolnavă. Jojo a răcit, iar starea pe care o are nu este deloc una bună.

Sâmbătă, cel puțin, Jojo a avut frisoane și amețeală, iar starea asta a făcut-o să stea la pat. Ba chiar a fost nevoită să-i trimită pe cei mici de acasă, tocmai pentru a nu se îmbolnăvi și ei. Cea care i-a ținut ccompanie lui Jojo a fost, însă, pisica familiei, Alba, care este nelipsită de lângă ea.

În plus, din cauza stării de sănătate, Jojo nu a mai putut ajunge nici la sală, pentru a face sport, așa cum a obișnuit să facă în ultimul timp.

''Alba știe că mă simt rău și vine aici lângă mine pe canapea. Cum să nu mă gândesc la vacanță și la soare într-o zi în care am frisoane și o super amețeală?! Dacă închid ochii și ațipesc un pic, poate chiar reușesc să mă teleportez mental în Dubai!😄😄😄 Eliza, am zis că vin la antrenament, dar chiar nu sunt în stare. Promit să mă fac bine repede! Mi-e dor de tine! 🤗'', este mesajul transmis de Jojo pe Instagram.

Astăzi, lucrurile păreau ceva mai bune pentru Jojo, care a ținut chiar să le ureze fanilor o primăvară frumoasă și a vrut și să-i anunțe că acesta este anotimul ei preferat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro