La mai bine de două luni de la scandalul cu soţia, Gabi Botez de la MPFM îi declară dragostea Roxanei: "Sunt atât de nostalgic"

+3 click pentru
galerie

Gabriel şi Roxana Botez © Facebook

La mai bine de două luni de la scandalul cu soţia, când o acuza că este o mamă denaturată, Gabi Botez surprinde pe toată lumea. S-a împăcat cu Roxana şi azi au sărbătorit un an de la nuntă.

Gabriel Botez, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", şi Roxana au sărbătorit azi nunta de hârtie. Alături l-au avut şi pe fiul lui, Joshua. Gabi a publicat pe pagina lui o amintire din ziua în care a spus "DA" alături de care a scris o descriere emoţionantă. 

Citeşte şi - Veste bombă pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Un fost concurent s-a despărţit de soţie la doar un an de la nuntă

"Sunt atât de nostalgic, nu vă pot descrie ce sentiment trăiesc la revederea acestor imagini. Sărbătorim azi în trei (noi doi şi Joshua). Nunta de hârtie, căci aşa se mai numeşte împlinirea unui an de căsnicie. De când m-am trezit dimineaţă şi am revăzut acest video zâmbesc continuu", a scris Gabi Botez, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", pe reţelele de socializare. 

Se pare că Roxana şi Gabi Botez au dat uitării problemele şi au reluat relaţia, mai ales că au un băieţel împreună. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro