L-a tradus sau nu pe Ilie Năstase? Brigitte Sfăt spune ce are pe suflet!

+4 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt şi Tkachuk © Facebook

La doar câteva ore dupa ce spynews.ro a publicat imagini cu Brigitte Sfăt şi noul partener, surprinse în luna mai, încă soţia lui Ilie Năstase a simţit nevoia să declare ce are pe suflet. 

Brigitte Sfăt a declarat că se cunoaşte de foarte mult timp cu acest bărbat, şi confirmă faptul că între ei este mai mult decât o prietenie. Pe de altă parte, bruneta nu a spus de când ea şi Tkachuk au devenit mai mult decât prieteni şi, aşa cum în urmă cu patru luni se afişau doar ca amici, la fel au încercat să procedeze şi acum. Ceea ce a avut de menţionat Brigitte Sfăt a fost faptul că nu mai locuieşte cu Ilie Năstase de un an şi jumătate, iar din februarie sunt în divorţ. 

De asemenea, Brigitte Sfăt a oferit, în exclusivitate pentru spynews.ro, dovada că ea şi bărbatul respectiv sunt parteneri de afaceri. 

"După cum am spus, el este asociatul meu la magazin pe care îl deţinem împreună şi noi mergem împreună la achiziţiile de marfă pentru magazin şi împreună participăm la licitaţiile pentru marfă.Am fost împreună la fiecare prezentare a colecţiilor. Fie ca am avut pentru Antena tv sau alt post, el se afla în culise. Nu neg faptul că între noi în momentul de faţă este mai mult decât o simplă prietenie, dar acest lucru nu a fost planificat, ci s-a întâmplat, pur şi simplu. Am trecut prin multe momente dificile în ultimul timp, si simplul fapt că a fost lângă mine, şi m-a sprijinit, m-a ajutat enorm să pot merge mai departe🤗. Nu am tradus pe nimeni cu nimic, de un an şi jumatate locuiesc separat de Ilie şi sunt din luna februarie în divorţ", este mesajul publicat de Ilie Năstase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro