Laurențiu de la MPFM este în culmea fericirii. Soția sa a dat marea veste!

+3 click pentru
galerie

Laurențiu de la MPFM este în culmea fericirii. Soția sa a dat marea veste! © Facebook

Laurențiu, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu, este în al nouălea cer. Chiar soția sa, Oana, a dat marea veste, iar prietenii au transmis imediat mesaje de felicitări.

Este zi mare astăzi în familia lui Larențiu, fostul concurent de la MPFM, pentru că fiul său, Elias David, împlinește doi ani. Fericiți peste măsură, pentru că copilul lor s-a făcut băiat mare, Oana, soția sa, a vrut să împărtășească marea veste cu toți cei dragi. 

''La mulți ani!!😍🎁🎂 Elias David. 2 ani'', a scris Oana, soția lui Laurențiu de la MPFM pe Facebook. Prietenii celor doi s-au bucurat enorm să-i vadă atât de fericiți, astfel că au transmis imediat mesaje care mai de care mai frumoase pentru sărbătoritul zilei.

''La mulți ani, David! Să vă trăiască, Bucurie să îi fie viața și plină de iubire, armonie, înțelepciune și binecuvântare!🎂🎁🎈🎉🤗💙, La mulți ani! Multă sănătate și bucurii să le aduci părinților, La mulți ani cu sănătate, minune !🎂🎉🤗🍭, La mulți ani frumoși și sănătoși împreună cu familia ta frumoasă, Daviduț micuț și frumos!, La mulți ani sănătoși lui David! Și mult noroc în viață!🎉🎉🎉🎉, La mulți ani, Daviduț ❤️ Să creşti mare şi să fii sănătos 🤗 fericit şi să ai parte de tot binele din lume❤️'', sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii Oanei și ai lui Laurențiu de la MPFM.

Oana și Laurențiu de la MPFM, sacrificii pentru băiețelul lor

Laurențiu de la MPFM și Oana sunt doi părinți iubitori și în stare de orice pentru micuțul lor. Tocmai de aceea, pentru că vor să-i ofere un viitor frumos, cei doi au luat parte, vara trecută, la emisiunea ''Dragoste fără secrete'' de la Antena Stars. Laurențiu și Oana au stat o bună bucată de vreme departe de copilul lor, însă au luptat și s-au sacrificat pentru binele familiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro