Lavinia Pîrva nu mai are răbdare! Mesajul emoţionant transmis de graviduţă. FOTO

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva nu mai are răbdare! Mesajul emoţionant transmis de graviduţă. FOTO © Instagram

Lavinia Pîrva radiază de fericire! Ziua în care îşi va strânge bebeluşul la piept se apropie cu paşi repezi, iar până atunci, vedeta se bucură de această perioadă minunată.

Lavinia Pîrva s-a fotografiat într-o ipostază haioasă, extrem de frumoasă şi, spune ea, peste câţiva ani, bebeluşul se va amuza copios de aceste imagini. Până atunci, Lavinia Pîrva se declară fericită de drumul pe care îl parcurge până când îşi va ţine copilul în braţe şi profită de fiecare moment!

"Cucu - cucu... mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Între timp mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămâne o amintire haioasă!!! Cineva se va amuză copios peste câțiva ani văzându-și mămică în postura Mamei Bamse!#🐻🐻🐻", a scris Lavinia Pîrva, pe contul personal de Instagram.

Ștefan Bănică, despre emoția de a deveni tată 

Ștefan Bănică urmează să devină tată pentru a treia oară. Artistul a povestit că este emoționat, copleșit și nerăbdător să-și strângă în brațe cel de-al treilea copil. A mai spus că Dumnezeu i-a oferit mai mult decât și-ar fi putut dori și singurul om care lipsește din acest peisaj este tatăl său, regretatul Ștefan Bănică. 

„Trec din nou prin emoțiile de a deveni din nou tată. AM avut emoții, dar e firesc, e un alt individ care intră în viața mea, un alt omuleț. Experiența îmi dă o anumită liniște, o să văd la momentul potrivit. Mai avem puțin. Am schimbat scutece, ce, este o problemă asta? prin prisma meseriei mele, e greu...când e nevoie de mine, sunt acolo” a povestit Ștefan Bănică, pentru Antena Stars. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro