Suferinţă fără margini. Soţia lui Leo Iorga, postare plină de durere după moartea artistului: „Iubitul meu soț a plecat”

+3 click pentru
galerie

Suferinţă fără margini. Soţia lui Leo Iorga, postare plină de durere după moartea artistului: „Iubitul meu soț a plecat” © arhiva

Familia lui Leo Iorga este devastată de durere. După opt ani de suferință, îndrăgitul artist a părăsit această lume lăsând în urmă foarte multă suferință. Soția cântărețului este sfâșiată

Leo Iorga a murit, sâmbătă după-amiază, după ce timp de opt ani s-a luptat cu cancerul. Vestea tragică a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au îndrăgit pe cunoscutul solist al trupei Compact. Familia cântărețului este devastată de durere, iar în aceste momente trece prin cea mai grea perioadă. Paula Iorga, soția cântărețului este una dintre persoane care i-au fost alături acestuia până în ultima clipă de viață. Acesta a publicat pe contul său de socializare o postare emoționantă despre cel care i-a fost soț și pe care l-a iubit enorm de mult: „Azi, în sâmbăta morților, iubitul meu soț a plecat în bratele Bunului Dumnezeu. Fie ca sufletul tău să zboare nestingherit și lin in Împărăția cerurilor, unde vei fi alături de colegii tăi Teo Peter și Emil Laghia, Gyuri Pascu etc. Trupul neînsuflețit va fi depus luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), urmând ca marți ora 12 să aibe loc înmormântarea la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să te odihnească și să te ierte, dragostea mea, luptătorul meu neînfricat ”

Tristă veste a fost dată de fiul său

Vestea a fost confirmată pe rețelele de socializare de către fiul lui Leo Iorga, tot cel care în urmă cu aproape o săptămână anunța starea tatălui său și faptul că așteptau ca ambulanța să îl ia pe artist de acasă deoarece se simțea rău.

„Îmi va fi dor de tine”, a scris Paul Iorga, după ce și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu. 

Cântărețul s-a stins din viața la vârsta de 54 de ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest