O artistă celebră de la noi trece prin clipe grele, după ce bunica ei a murit. "Te-ai retras în lumea celor drepți"

+4 click pentru
galerie

O artistă celebră de la noi trece prin clipe grele, după ce bunica ei a murit. "Te-ai retras în lumea celor drepți" © Facebook

O artistă de la noi trece prin clipe grele, după ce a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viaţa ei. Bunica artistei s-a stins în urmă cu câteva luni, iar durerea este în continuare una imensă.

Bunica uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi s-a stins

Bunica Letiţiei Moisescu, pentru că despre aceasta este vorba, a încetat din viaţă în februarie, însă chiar dacă timpul a trecut, durerea este foarte mare. Letiţia Moisescu a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, astăzi, când dorul de bunica ei a copleşit-o. Artista se înţelegea cum nu se poate mai frumos cu bunica sa pe care o numea chiar mamă.

Durerea pierderii bunicii este cu atât mai mare cu cât aceasta nu a mai apucat să-şi cunoască strănepoata, asta pentru că Letiţia Moisescu este însărcinată şi urmează să devină mămică pentru prima dată.

"Chipul tau blând a rămas în imaginea mea. Te-ai retras în lumea celor drepți şi buni, suflet bun ce ai fost. Dumnezeu să îţi vegheze somnul de veci!🙏😞Mereu în inimile noastre. Bunică şi mamă", a scris Letiţia Moisescu pe Facebook, alături de o fotografie cu bunica ei.

Rudele şi prietenii Letiţiei Moisescu au transmis mesaje de condoleanţe, după mesajul transmis de artistă. "Odihnă veșnică în liniște și pace!!! 😢😢😢😢, Dumnezeu să o odihnească!, Mama mea iubită, îți duc dorul! Să te odihnească Dumnezeu în Raiul Lui!, Condoleanţe!😔", sunt mesajele primite de Letiţia Moisescu.

Letiţia Moisescu urmează să devină mamă de fetiţă

Letiţia Moisescu are, însă, şi un motiv de bucurie, pentru că în doar câteva luni urmează să devină mămică pentru prima dată. Îndrăgita artistă este însărcinată, iar emoţiile sunt uriaşe.

"Oh, micuţa mea fetiţă, loviturile tale firave sunt primul nostru secret comun. Abia aştept să te naşti ca să-ţi sărut pielea finuţă. Dar deocamdată zâmbesc de fiecare dată când mă găndesc că tu te joci la mine în burtică", a scris Letiţia Moisescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest