FOTO/ Lidia Buble, apariție de senzație pe malul mării

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Lidia Buble, apariție de senzație pe malul mării © instagram

Lidia Buble uimește de fiecare dată cu aparițiile sale incendiare. Blondina are grijă ca bărbații să îi observe formele apetisate, așa că se pozează în cele mai interesante locuri purtând cât mai puține haine. 

Lidia Buble se numără printre cele mai sexy artiste de la noi. Cântăreța face furori atunci când vine vorba despre fotografiile în ipostaze mai puțin permise minorilor. Artista s-a fotografiat recent pe malul mării purtând un costum minuscul de baie, format din două piese, de culoare portocaliu. Deși valurile veneau spre artistă cu rapiditate, cântăreața a reușit să scoată o poză cu care deja face senzație în mediul online. Fanii de partea masculină sunt în delier, iar mulți dintre ei deja au apreciat fotografia. Lidia Buble are un corp de care se ocupă foarte mult la sală, așa că nu își face probleme privind kilogramele în plus. Multe domnișoare sunt invidioase pe cântăreață, dar aceasta reușește imediat să pună stop vorbelor, cu doar câteva fotografii incendiare. 

Dacă la TV este mereu fericită, în viața de zi cu zi suferă de o boală complicată. 

Mulți o vad pe frumoasa artistă mereu cu zâmbetul pe buze, dar ce nu știu admiratorii este faptul că frumoasa blondă suferă foarte mult atunci când se lasă noaptea. Lidia Buble suferă de nictofobie, o temere de tot ce mișcă și se aude în momentul în care soarele apune. Aceasta nu se poate odihni deloc și nu se poate încărca cu energie pentru o nouă zi. „Am nopți în care nu închd niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore”, afirma Lidia Buble la Xtra Night Show, în urmă cu puțin timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro