Liviu Vârciu, tătic pentru a 3-a oară! "Nu mă opresc"

+4 click pentru
galerie

Liviu Vârciu, tătic pentru a 3-a oară! "Nu mă opresc" © Instagram

După multe aşteptări, viaţa lui Liviu Vârciu a prins conturul mult dorit. Recent, într-un interviu, artistul a vorbit despre cariera profesională, dar şi despre viaţa de părinte. Să devină oare tătic pentru cea de-a treia oară? 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România. Cu o carieră impresionantă în spate, aduce zâmbete în sufletul tuturor cu fiecare apariţie, având un simţ al umorului aparte. Cu toate că destinul nu a fost mereu de partea lui, acum, mai mult ca niciodată, este în culmea fericirii.

Are o iubită frumoasă, este tătic, iar cariera îi merge de minune. Ce şi-ar putea dori mai mult? Hmm..Oare încă un copil? 

"Când o fi, o fi"

Potrivit click.ro, Liviu Vârciu a vorbit despre viaţa profesională, cea personală, dar şi planurile de viitor. Este foarte mândru că după atâţia ani de muncă şi televiziune, a reuşit să investească în ceea ce-şi dorea de foarte mult timp, şi anume, un film. În luna martie se va lansa prima producţie a actorului, însă, de această dată, va avea rolul de producător. 

"Voi avea şi eu în martie lansarea primului meu film ca şi producător. Până acum am prezentat emisiuni de televiziune, am jucat în filme şi seriale, dar niciodată nu am investit într-un film. Sunt convins că am făcut un film foarte bun, un film surpriză pentru toţi cei care vor veni la cinema. Şi pentru cei care au avut sau nu încredere în mine. Sunt o mulţime de oameni care nu au încredere.", susţine el pentru sursa citată. 

De asemenea, Liviu este pregătit oricând să devină tătic pentru a treia oară, mai ales că, el şi frumoasa Anda Călin tot încearcă. "Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic.", a declarat el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro