Locuinţa lui Culiţă Sterp a fost vizitată de un musafir nepoftit. Cum a reacționat mama cântărețului

+3 click pentru
galerie

Locuinţa lui Culiţă Sterp a fost vizitată de un musafir nepoftit. Cum a reacționat mama cântărețului © arhiva

Culiță Sterp are mare grijă ca mereu familia sa să fie bine și nimic să nu le lipsească, însă recent mama sa, cât și fratele mai mic au fost vizitați de un musafir nepoftit care a strânit hohote de ras în mediul online.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere, iar în ciuda faptului că este mai tot timpul plecat cântărețul are mare grijă ca familiei sale să nu-i lipsească nimic și să fie mereu bine. 

Totuși, în timpul în care artistul nu a fost acasă, la casa unde locuiește împreună cu mama sa a apărut un musafir nepoftit: o vulpe. Fratele artistului a filmat întreg momentul și l-a postat pe canalul său de YouTube. 

Reacția mamei sale a făcut deliciul întregului filmuleț. Aceata a fost speriată de animalul ce i-a vizitat curtea, mai ales că aceasta nu a plecat fără să facă vreo pagubă. Femeie poveste că vulpea i-a mâncat 50 de găini, iar pentru acest fapt era hotorâtă să-i vină de hac, după ce aceasta nu a mai ieșit din locuința sa. 

Minute bune, vulpea a dat înconjurul locuinței lui Culiță Sterp și parcă nu voia să mai place în pădure. În momentul în care fratele lui Culiță a deschis ușa casei, animalul a intrat direct în casă, parcă știind locul de mult timp. 

Cu siguranță artistul a gustat copios întreaga scenă ce s-a petrecut la casa sa în timp ce aceasta probabil se afla la un concert. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro