Lora a ajuns de urgență la medic! A împărtășit cu toți fanii vestea tristă

+3 click pentru
galerie

Lora a ajuns de urgență la medic! A împărtășit cu toți fanii vestea tristă © Instagram.com

Lora, una dintre cele mai sexy și mai apreciate artiste de la noi a trecut prin momente grele. Cântăreața s-a ales cu o entorsă de „toată frumusețea” la piciorul drept și a împărtășit totul cu fanii săi. 

Lora a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și, cum obișnuiește mereu să împărtășească totul cu fanii săi, același lucru l-a făcut artista și de această dată. Pe contul ei de Instagram, cântăreața le-a mărturisit fanilor săi că a trecut printr-un episod mai puțin plăcut. Lora a ajuns la medic după ce s-a ales cu o entorsă, la piciorul drept, așa că a fost nevoită să-și bandajeze piciorul, pentru ca acesta să se poată vindeca mai rapid. 

Și, pentru că nu poate purta încălțări prea sexy, Lora nu s-a sfiit să se încalțe cu o pereche lejeră de papuci, care să nu-i cauzeze probleme!

Când ajunge Lora la altar, alături de Ionuț Ghenu

După ce Lora a fost norocoasă tare la nunta Andreei Bălan și a prins buchetul de mireasă, toată lumea s-a gândit că artista va ajunge la altar și ea, în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că lucrurile nu stau chiar așa și ea și partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu, nu au pus niciodată cap la cap aceste lucruri, pentru a se putea decide când anume va avea loc acest important eveniment, în viața lor. 

„Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație.”, a declarat Lora pentru VIVA!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro