Lora, momente greu de imaginat. Ce a postat fratele cântăreței imediat după ce mama lor a murit

+4 click pentru
galerie

Lora, momente greu de imaginat. Ce a postat fratele cântăreței imediat după ce mama lor a murit © arhiva

Lore trece prin cele mai grele momente. Mama ei s-a stins din viață, după o lungă suferință, iar fratele artistei este cel pe umărul căruia poate vedeta să plângă. 

Lora împreună cu familia ei au parte de cele mai negre zile, mama artistei murind ieri după o lungă suferință cu o boală necruțătoare. Cântăreața a sperat până în ultima clipă că boala cu care mama ei se lupta de ani buni, cancerul, va fi învinsă, însă din păcate lucrurile nu au stat așa. Chiar dacă artista a făcut tot posibilul pentru a o salva, în 2014 ducând-o la o clinică din Turcia pentru operație, în ultima perioadă femeia s-a simțit tot mai rău pierzând într-un final lupta cu viața. 

În aceste momente Lorei îi este alături Ionuț Ghenu, iubitul ei, dar și fratele, Vlad, el fiind și singurul membru din familia cântăreței pe umărul căruia aceasta o poate plânge pe mama lor. Atunci când aveau o vârstă fragedă tatăl lor s-a stins, iar mama a fost cea care le-a fost alături până la această vârstă.

„Tatăl meu, care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt”, povestea Lora, acum ceva vreme. 

Imediat după ce Lora a anunțat de moartea mamei sale, Vlad, fratele ei a postat pe pagina lui de socializare o imagine neagră ce simbolizează doliu, iar prietenii i-au transmis regretele față de pierderea suferită. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro