Loredana Chivu arată tot ce poate. Și-a lăsat posteriorul la vedere, iar bărbații au rămas cu gura căscată

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu arată tot ce poate. Și-a lăsat posteriorul la vedere, iar bărbații au rămas cu gura căscată © arhiva

Loredana Chivu nu se lasă cu una cu doua. Blondina sexy face furori în mediul online, iar bărbații abia dacă își pot lua privirile de la ea.

Loredana Chivu face senzație în mediul online cu fotografiile pe care le postează pe pagina sa de socializare. Blondina este cunoscută pe trupul său sexy cu care dă gata orice bărbat și greu le este masculilor să facă față tentației. 

Cu un trup sexy și formele foarte apetisante, Loredana Chivu înnebunește orice mascul, iar asta o spun și ei, căci comentariile primite de focoasa tânăra nu sunt deloc puține. Obraznice din cale afară, la fel ca și fotografiile postate pe pagina sa de Instagram, comentariile primite o fac pe Loredana Chivu să nu se lase deloc mai prejos.

Nu e zi în care aceasta să nu se fotografieze în care mai de care ipostaze care îi înnebunește pe reprezentații sexului masculin. Imaginația cu siguranță o s-o ia razna la privirea celor mai recente imagini publicate. Aceasta își etalează posteriorul uriaș și trupul senzual. 

Câte operaţii estetice are blondina

Loredana Chivu a demonstrat de mai multe ori că este o femeie asumată. Vedeta nu s-a ascuns după deget şi a recunoscut că a mers de câteva ori la medicul estetician.

"Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a mărturisit Loredana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro