Ce mai face Lorelai Moșneguțu, „cântăreața fără mâini” care a impresionat o lume întreagă. Viața ei s-a schimbat total!

+3 click pentru
galerie

Ce mai face Lorelai Moșneguțu, „cântăreața fără mâini” care a impresionat o lume întreagă. Viața ei s-a schimbat total! © arhivă

Lorelai Moșneguțu, fetița care a impresionat o lumea întreagă prin talentul ei muzical și-a schimbat radical viața! Micuța artistă termină clasa a 9-a la liceu și este cum nu se poate mai fericită. Mai mult, lucrurile merg bine și din punct de vedere profesional pentru Lorelai!

După ce a participat la un concurs de talente, Lorelai Moșneguțu a impresionat o lume întreagă atât cu povestea ei de viață, dar și prin talentul muzical inedit pe care îl are. Mai mult, lucrurile s-au schimbat foarte mult pentru Lorelai, iar aceasta a avut parte de o mare bucurie!  Mai exact, în luna aprilie a acestui an, adolescenta a fost invitată în America la aniversarea a 25 de ani a Challenged Athletes Foundation.

„Dragii mei, am fost invitată în aprilie în San Diego (California) cu ocazia aniversării a 25 de ani a fundației Challenged Athletes Foundation! Mulțumesc din suflet domnului director Jeffrey Essakow pentru această superbă invitație! Va mărturisesc că a fost o experiență inedită într-un colț de rai cu oameni onești, minunați și super fericiți, o fericire molipsitoare, pe care am trăit-o la maxim!

Felicitări tuturor pentru astfel de evenimente! Demonstrați că vă păsa de persoane speciale ca noi! Fiți binecuvântați cu toții, care sprijiniți această fundație❤” , a notat Lorelai Moșneguțu în mediul online.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest