Lovitură dură pentru Brigitte Năstase, a doua zi după divorț: "Aș fi rămas fără voi"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase © Instagram

Brigitte Năstase și Ilie Năstase au pus punct celor opt ani de căsnicie în mai puțin de zece minute, iar începând de acum, cei doi sunt liberi ca pasările cerului.

După multe certuri și scandaluri în public, iată că Brigitte Năstase a mai primit o veste care a zdruncinat-o, la doar o zi după ce a divorțul de Ilie Năstase.

"Dragi prieteni, din păcate astăzi dimineață o persoană necunoscută s-a conectat ilegal la contul meu de Instagram și mi-a șters 3500 de followers (nr. urmăritori)...😭😭😭. A două zi după divorț😑!
Norocul meu că am observat acest lucru în câteva ore, altfel aș fi rămas fără voi, cei care m-ați susținut, încurajat și trimis mesaje de îmbărbătare pe toată perioada în care am avut probleme🤗.
Cu această ocazie mi-am dat seama că trebuie să vă împărtășesc cât de mult va iubesc și cât de importanți sunteți pentru mine❤️🙏🏻.", 
a scris Brigitte Năstase, pe Instagram.

Brigitte Năstase a încercat în zadar să remedieze situația, însă s-a bucurat nespus că fanii din mediul online au susținut-o și au încurajat-o să treacă peste perioada dificilă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro