Cum s-au apărat Mădălin și Nicoleta în fața Iulianei Călinescu, după scandalul de la „Dragoste fără secrete”: „E vorba de manipulare aici”

+3 click pentru
galerie

Cum s-au apărat Mădălin și Nicoleta în fața Iulianei Călinescu, după scandalul de la „Dragoste fără secrete”: „E vorba de manipulare aici” © captură video

Iuliana Călinescu s-a confruntat cu o situație extrem de grea în cadrul emisiunii sale, „Dragoste fără secrete”. Aceasta i-a pus față în față pe protagoniștii scandalului de ieri și azi, cuplurile Mădălina și Alexandru și Nicoleta și Mădălin și le-a cerut explicații cu privire la cele întâmplate. 

După ce a văzut că situația degenerează între cele 2 cupluri puse pe scandal, la „Dragoste fără secrete”, Iuliana Călinescu le-a cerut explicații protagoniștilor. Dacă Nicoleta s-a eschivat și a spus că nu are ce să comenteze, Mădălin a explica faptul că el a intrat în emisiune alături de Nicoleta tocmai pentru că aceasta a insistat și pentru că relația pe care aceasta a avut-o cu Alexandru l-a făcut să intre în competiție. Fără rețineri, Mădălin a spus în fața tuturor celorlalți participanți că nu este implicat sentimental în relația cu Nicoleta și nici nu și-a dorit acest lucru. 

„Este total vina mea ți îmi asum asta, pentru că de la început, Nicoleta mi-a zis: vrei să intrăm în emisiune? I-am zis că nu aș vrea și mi-a zis după că acolo este un băiat cu care a fost ea. Fix relația lor m-a făcut să intru în emisiune, nu voiam o femeie cu care să fiu implicat sentimental. Am zis că o să avem o relație oarecare, e vorba de manipulare aici, încearcă să strice...

Ea a vorbit mai mult cu el în ultima săptămână decât am vorbit eu cu ea. I-am zis că nu ne implicăm sentimental că dăm prost în fața oamenilor, vrem să păstrăm o anumită distanță. Ideea a fost că suntem oarecum prieteni la început și vedem cu evoluează lucrurile, ne-am cunoscut într-o săptămână” a spus Mădălin, la „Dragoste fără secrete”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest