Mădălina Manole şi-a salvat primul soţ de la sinucidere. "Încercam să-i ridic moralul"

+3 click pentru
galerie

Mădălina Manole şi Şerban Georgescu, fostul soţ © Facebook

Deşi au trecut opt ani de la moartea Mădălinei Manole, fanii artistei nu se pot obişnui cu gândul că aceasta şi-ar fi luat viaţa. Fanii Mădălinei Manole vor să arate cu orice preţ că ancheta în cazul morţii Mădălinei Manole ar trebui să continue şi că Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis.

În sprijinul acestor idei, fanii Mădălinei Manole au venit şi cu o declaraţie făcută de Mădălina Manole, în urmă cu câţiva ani, pentru revista Tango. Mădăina Manole povestea atunci cum l-a salvat de la sinucidere pe primul ei soţ, Şerban Georgescu. Declaraţiile Mădălinei Manole au fost publicate de fani pe unul dintre grupurile dedicate artistei pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Ce mare şi frumos s-a făcut băiatul Mădălinei Manole. Seamănă leit cu mama sa

"Sunt foarte fericită pentru el. I-am dorit asta din tot sufletul și i-am și spus-o în toate convorbirile noastre de până de curând și în toate încercările lui de a mă readuce acasă. Erau momente în care mă suna și-mi spunea că e la pământ, că nu mai are pentru ce să trăiască, că vrea să-și ia zilele, a avut momente de depresie. Am avut convorbiri lungi, la telefon, în care încercăm să-i ridic moralul și să-l fac să înțeleagă că poate s-o ia de la capăt, că viață trebuie continuată. Îi spuneam că va găsi în jurul lui, în mediul lui de la serviciu, un suflet cu care să poată să comunice din nou", declara Mădălina Manole pentru revista Tango.

"Este vorba de Şerban Georgescu, citiţi cu atenţie modul de gândire al Mădălinei si trageţi concluzia!", au scris fani alături de declaraţia făctă de Mădălina Manole în urmă cu mai mulţi ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro