Mădălina de la MPFM şi-a găsit marea dragoste. El este tânărul care i-a furat inima. A cerut-o deja în căsătorie

+4 click pentru
galerie

Mădălina de la MPFM şi-a găsit marea dragoste. El este tânărul care i-a furat inima. A cerut-o deja în căsătorie © Facebook

Mădălina de la Mireasă pentru fiul meu este una dintre cele mai apreciate foste concurente. Aceasta le-a intrat la inimă fanilor datorită felului său de a fi, astfel că aceştia vor să ştie mereu ce se mai întâmplă cu aceasta.

Mădălina de la MPFM, mai fericită ca niciodată

Blondina a intrat în casa Mireasă pentru fiul meu pentru a-şi găsi sufletul pereche. Chiar dacă a petrecut o perioadă destul de mare în casă, aceasta nu a reuşit să-l găsească pe bărbatul sufletului ei. 

Mădălina de la MPFM a trecut printr-o transformare foarte mare după ce a părăsit competiţia, pentru că a slăbit foarte mult. Nemulţumită de felul în care arăta, Mădălina de la MPFM s-a pus pe slăbit şi a dat jos foarte multe kilograme, ajungând, în sfârşit, la silueta mult visată.

De ceva timp, însă, Mădălina de la MPFM este cu adevărat în culmea fericirii, pentru că este îndrăgostită. Ea şi-a găsit împlinirea în braţele lui Dragoş, iar cei doi se înţeleg cum nu se poate mai bine.

Mădălina de la MPFM a fost cerută în căsătorie

În plus, cei doi nu doar că se înţeleg perfect, dar au decis să facă şi pasul cel mare. Mădălina de la MPFM a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în această vară, iar bucuria este una de nedescris. "Da", a scris Mădălina de la MPFM, alături de o fotografie cu inelul şi cu trandafirul albastru primite din partea iubitului.

Fanii şi prietenii Mădălinei de la MPFM s-au bucurat foarte tare pentru ea şi pentru iubitul ei, astfel că le-au transmis tot felul de mesaje de felicitări care mai de care mai frumoase. "Felicitări, Aşa te vreau, Abia aşteptăm să jucăm la nuntă, Să fie într-un ceas bun, Multă fericire", sunt câteva dintre mesajele primite de Mădălina de la MPFM, după ce a fost cerută în căsătorie. Aşadar, se pare că urmează nuntă mare în familia "Mireasă pentru fiul meu", ceea ce nu poate decât să ne bucure.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro