Mai are puțin și naște, dar nu s-a îngrășat aproape deloc. Cum a ajuns să arate Geanina de la ''Insula Iubirii''

+4 click pentru
galerie

Mai are puțin și naște, dar nu s-a îngrășat aproape deloc. Cum a ajuns să arate Geanina de la ''Insula Iubirii'' © Captură

Mai are puțin și naște, dar nu s-a îngrășat aproape deloc. Geanina de la Insula Iubirii este însărcinată în 35 de săptămâni, iar în scurt timp va face cunoștință cu bebelușul ei.

Emoțiile sunt uriașe, mai ales că a intrat pe ultima sută de metri. Geanina de la Insula Iubirii este mai fericită ca niciodată, pentru că Moș Crăciun urmează să-i aducă cel mai frumos dar. Băiețelul ei și al lui Costas urmează să vină pe lume și să le umple sufletele de bucurie.

Geanina de la Insula Iubirii este foarte fericită, iar acest lucru se citește în privirea ei. Fosta concurentă împărtășește destul de des imagini cu prietenii virtuali, fiind foarte mândră de burtica sa. De altfel nu am putut să nu observăm că Geanina de la Insula Iubirii nu s-a îngrășat foarte mult în sarcină și arată foarte bine. Cel mai probabil, soția lui Costas a avut grijă la alimentație, dorindu-și ca după naștere să nu-i fie foarte greu să dea jos kilogramele acumulate.

''Băiețel, dragostea mea. 35 de săptămâni. Încă puțin'', a scris Geanina de la Insula Iubirii pe Instagram. Prietenii virtuali au reacționat imediat și i-au transmis gânduri bune și urări care mai de care mai frumoase.

Costas, despre împăcarea cu Geanina de la Insula Iubirii

Geanina de la Insula Iubirii și Costas au întâmpinat probleme în Thailanda, însă după revenirea în țară au decis să discute și să rezolve tot. Nu doar că neînțelegerile s-au stins, dar cei doi s-au și căsătorit civil, iar acum urmează să devină părinți.

''Am luat o pauză de o săptămână, două, am văzut că totuși este o compatibilitate cât de cât între noi. Primul pas l-a făcut ea, apoi m-am îndreptat eu. (...) Nu a născut, urmează în ianuarie. Băiat. Am făcut cununia civilă. M-am schimbat să zic așa, experiența de acolo m-a schimbat, să fiu un pic mai atent. De copil încă nu conștientizez, când o să apară o să conștientizez și mai mult", a spus Costas la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro