Mama Anamariei Preda răbufneşte, în apărarea fiicei. "Copilul acesta a rămas marcat pe viaţă"

Mama Anamariei Preda răbufneşte, în apărarea fiicei. "Copilul acesta a rămas marcat pe viaţă" © Captură

După ce fiica sa, Anamaria Rosa Preda, şi-a făcut curaj să vorbească public despre abuzul la care ar fi fost supusă de bărbatul pe mâna căruia tatăl său a lăsat-o în grijă, mama acesteia a decis să intervină şi să-şi spună propria părere.

Mama Anamariei Preda a aflat de curând de drama fetei sale

Chiar dacă au o relaţie apropiată, mama Anamariei Preda a aflat abia în luna aprilie despre ororile la care ar fi fost supusă fiica sa, după ce a fost sunată de o persoană necunoscută. Din cauza fricii şi a ameninţărilor, Anamaria Preda nu şi-a făcut curaj să-i spună prin ce ar fi trecut nici măcar propriei sale mame, astfel că femeia a aflat întâmplător. Aceasta a fost sunată de mai multe ori de către o persoană necunoscută, care a pus-o să asculte nişte sunete din noaptea presupusului abuz. Mama adolescentei a stat de vorbă cu ea şi după ce a aflat ce s-a întâmplat i-a oferit acesteia tot spijinul său.

În plus, mama Anamariei Preda a ţinut să-i răspundă mătuşii artristului acuzat, după ce aceasta a spus că nu exclude ceea ce s-ar fi întâmplat, însă dacă este adevărat totul s-ar fi întâmplat cu acordul fetei. Mama Anamariei Preda spune că fiica sa ar fi trecut prin clipe grele şi de neimaginat şi, în plus, Anamaria Preda a fost cea care a decis să vorbească public despre acest subiect, într-un final, aceasta nefiind influenţată de nimeni, aşa cum mătuşa artistului a acuzat.

"El (Aurelian Preda) s-a comportat ca un artist, nu i-a plăcut să intre în amănuntele familiale. Fiecare este liber să spună ce vrea, dar tu, că ai o vârstă, chiar dacă ar fi fost cu acordul speţei, ar fi putut să ajungă să atingă acest copil. Dacă s-ar fi întâmplat să fie atinsă de un om străin ar fi fost mai uşor pentru Ana. Copilul acesta a rămas marcat pe viaţă. Noi nu am influenţat-o pe Ana. Totul a ieşit la iveală de la aceste apeluri ( n.r. sunet din noaptea presupusului abuz). Noi am aflat în aprilie, pentru că Ana nu ne-a spus nimic. După ce mi-a povestit i-am spus că îi sunt aproape", a spus mama Anamariei Preda.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro