Mama Denisei Răducu, operată de urgență! O clipă de neatenție i-a pus viața în pericol

+3 click pentru
galerie

Mama Denisei Răducu, operată de urgență! O clipă de neatenție i-a pus viața în pericol © www.spynews.ro

Durerea pierderii unui copil nu poate fi exprimată în cuvinte! Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, a trecut prin clipe cumplite după ce tânăra artistă s-a stins din viață. După câteva zile de la înmormântarea regretatei cântărețe, mama acesteia a ajuns pe mâinile medicilor.

Mai precis, Geta Dovleac, distrusă de durere în ziua înmormântării, a avut o clipă de neatenție și sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei a lovit-o destul de tare în zona șoldului. Nu și-a dat seama ce se petrece, căci din cauza suferinței din sufletul ei, nu a simțit durerea fizică. Abia după câteva zile și-a dat seama că ceva nu este în regulă, astfel că a fost dusă la spital.

Așadar, imediat după înmormântarea Denisei Răducu mama ei a ajuns la spital, acolo unde după o radiografie, medicii și-au dat seama că este necesară o intervenție chirurgicală. Getei Dovleac i-a fost prins osul la loc și i-au fost puse și două șuruburi medicale. 

Ulterior, Geta Dovleac a refuzat să stea foarte mult în spital. Le-a spus medicilor că va face recuperare acasă, acolo unde a plâns mult și a pregătit cele necesare pentru pomenirile regretatei fiice, care s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani.

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, după ce fusese diagnosticată cu o boală grea. A luptat timp de mai bine de jumătate de an, însă nu a mai putut face față și a pierdut lupta în dimineața zilei de duminică, 23 iulie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro