Mama lui Culiță Sterp, în lacrimi! Ce gest a făcut pentru băiatul ei? „Ești cel mai bun copil”

+3 click pentru
galerie

Mama lui Culiță Sterp, în lacrimi! Ce gest a făcut pentru băiatul ei? „Ești cel mai bun copil” © instagram

Culiță Sterp este un artist foarte iubit de la noi din țară, iar oriunde merge reușește să ridice publicul în picioare. Cântărețul este foarte atașat de familie și mergeau când are timp stă acasă și petrece cu familia sa. Înainte să plece spre unul dintre concerte, Culiță Sterp a făcut-o pe mama sa să plângă de bucurie. 

Culiță Sterp are parte de o perioadă frumoasă în viața lui. Parcă totul s-a alineat, iar acum cântărețul este împăcat pe toate planurile. Cariera îi merge de minune, iar relația cu Carmen de la Sălciua a fost reparată. Cei doi sunt oficial împreună, iar de data aceasta nimic nu îi mai poate despărți. În afară de sfera sentimentală, Culiță Sterp se află în cele mai bune relații cu familia sa. În ultima perioadă a avut multe evenimente în sânul familiei, iar asta l-a unit și mai mult de cei apropiați. 

Într-unul dintre instastory-urile postate de el, Culiță Sterp a reușit să o facă pe mama lui să lăcrimeze. Femeia i-a călcat hainele pentru concert și i le-a adus la mașină: „Uitați cum mi-a călcat hainele săraca. Uitați, mi le aduce să plec. Îți mulțumesc frumos mami”, a spus artistul. Femeia, cu lacrimi în ochi i-a transmis fiului său că îi mulțumește pentru tot și că este cel mai bun. După despărțirea grea, Culiță Sterp s-a urcat în bolidul luxos și a pornit spre concert, acolo unde este așteptat cu nerăbdare de fanii săi.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, mai îndrăgostiți ca niciodată

De când s-au împăcat, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi au anunțat marea împăcare chiar de ziua de naștere a lui Culiță Sterp, dar și prin intermediul celei mai noi melodii lansate de artist, în care Carmen apare în videoclip. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro