Mara Bănică, primele declaraţii după ce individul care a ameninţat-o cu moartea a fost prins. "La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu casa în care locuiam"

+6 click pentru
galerie

Mara Bănică, primele declaraţii după ce individul care a ameninţat-o cu moartea a fost prins. "La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu casa în care locuiam" © Instagram

Mara Bănică a trecut prin clipe incredibil de grele, în ultimul an şi jumătate. Jurnalista a fost ameninţată cu moartea în tot acest timp, şantajată şi harţuită.

Miercuri dimineaţă, Spynews a aflat că individul periculos a fost prins şi a ajuns pe mâinile Poliţiei. Mara Bănică a oferit şi ea primele declaraţii despre bărbatul care i-a făcut zile amare.

Într-o intervenţie telefonică pentru Spynews şi Antena Stars, Mara Bănică a explicat cum au stat lucrurile în această perioadă. Jurnalista a povestit că toată situaţia a fost cauzată de faptul că individul s-a îndrăgostit de ea. Dar în loc să vină cu flori şi vorbe frumoase, bărbatul a început să o şantajeze, să o ameninţe şi să-i ceară bani.

Individul are 35 de ani, locuieşte cu părinţii şi nu are un loc de muncă. Astfel, el îşi ocupa timpul urmărind-o pe jurnalistă prin oraş. Ba chiar ştia şi unde locuieşte. Mara Bănică a povestit că a fost traumatizată în această perioadă, mărturisind că tatăl ei a ajuns să se uite în spate de câteva ori, atunci când pleca de acasă şi îşi ducea nepotul la şcoală.

În plus, Mara Bănică a menţionat faptul că nu doar ea a fost terorizată, ci şi prietenii ei. Atunci când vedeta se poza alături de un bărbat, individul îi trimitea şi respectivului bărbat mesaje timp de câteva zile bune. 

"Contul meu de socializare a fost dat poliţiştilor. La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu casa în care locuiam şi cu maşina. El s-a uitat pe Youtube la apariţiile mele din ultimii 15 ani, unde mi-am mai spus adresa. Nu are antecedente, a dezvoltat o obsesie. Eu i-am răspuns doar o singurăă dată, la sugestia poliţiştilor, nu am vorbit niciodată cu el. Dacă puneam o poză şi un citat pe Facebook, avea senzaţia că este despre el. El conştientizează că a greşit. Tata se uita de şapte ori în spate, când ducea copilul la şcoală. Sper să ajungă unde trebuie şi sper că este doar un accident", a spus Mara Bănică pentru Spynews şi Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro