Marcel Pavel şi soţia sa, dovada supremă de iubire, în direct! "Trebuie să te las să te simţi femeie". FOTO

+4 click pentru
galerie

Marcel Pavel şi soţia sa, dovada supremă de iubire, în direct! "Trebuie să te las să te simţi femeie". FOTO © captură video

Vineri seara, a avut loc petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a soţiei lui Marcel Pavel. Deşi artistul a avut "interzis", alături de echipa "Răi Da Buni" a surprins-o cu tort, baloane şi un buchet de flori. Desigur, nu a plecat fără să-i facă o declaraţie de dragoste şi să o sărute!

Marcel Pavel a riscat şi s-a dus la petrecerea soţiei, cu toate că nu avea voie. Nu a uitat tortul şi nici vorbele dulci! I-a făcut cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, soţia lui a fost uimită şi l-a răsplătit cu un sărut în direct.

"Draga mea, te iubesc din tot sufletul meu. Trebuie să îţi transmit următoarea frază, care nu mi-a convenit în această seară. Să ştii că mi-a reamintit că trebuie să te las să te simţi femeie. Te iubesc necondiţionat, iar viaţa noastră trebuie să aibă un curs ascendent din punctul de vedere al iubirii noastre. Iată, fata noastră ne dă de gol", i-a transmis Marcel Pavel soţiei sale, în direct la "Răi Da Buni".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro