Exclusiv / Ea este prima vedetă care a împodobit bradul. Motivul dureros pentru care a făcut asta din noiembrie

+4 click pentru
galerie

Exclusiv / Ea este prima vedetă care a împodobit bradul. Motivul dureros pentru care a făcut asta din noiembrie © Arhivă personală

O artistă celebră din showbizul nostru a fost cea care a dat startul împodobitului brazilor de Crăciun. Însă, chiar dacă momentul pare unul foarte furmos, din păcate, artista nu se poate bucura la maximum de clipele magice de lângă brad.

Motivul emoţionant pentru care artista împodobeşte bradul din noiembrie

Chiar dacă multora li se pare ciudat faptul că vedeta a împodobit bradul din luna noiembrie, ei bine, Spynews a aflat, în exclusivitate, motivul emoţionant. Deşi toată lumea este fericită atunci când se ocupă de aranjarea bradului de Crăciun, ei bine, nu la fel stau lucrurile şi pentru Maria Andria, pentru că despre ea este vorba. Artista trece prin clipe delicate de fiecare daă când stă în faţa bradului.

Motivul? Ei bine, Maria Andria a decis să împodobească bradul de pe 20 noiembrie, în semn de respect faţă de momentul în care făcea acest lucru cu tatăl ei. Puţini sunt cei care ştiu, însă îndrăgita artistă originară din Cipru şi-a pierdut părintele la o vârstă fragedă.

Anii au trecut, însă durerea a rămas la fel de mare, astfel că, în fiecare an, Maria Andria respectă cu sfinţenie tradiţia împodobirii bradului în aceeaşi perioadă în care o făcea alături de părintele său.

Maria Andria a fost la un pas de moarte

O altă dramă pe care Maria Andria a trăit-o în copilărie a fost aceea că a trecut pe lângă moarte, după ce a căzut de pe cal.

„Am căzut de pe cal şi mi-am rupt piciorul, am rămas şchioapă. Nu puteam să mai merg nici cu bicicleta, nici cu rolele. Mă durea foarte tare, am stat în pat trei luni. Am stat în spital, mi s-a pus piciorul în gips şi nu ştiam ce să mai fac. Uşor, uşor, m-am făcut bine. Acum îmi e frică să mă mai urc pe cal!” a povestit Maria Andria. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro