Maria Buză, blocată în America din cauza coronavirusuluI! "Se închid zborurile spre România"

+3 click pentru
galerie

Maria Buză, blocată în America din cauza coronavirusuluI! "Se închid zborurile spre România" © Instagram

Ghinioanele par să se țină lanț pentru Maria Buză! Artista se află în turneu, în America, împreună cu soțul, însă nu se poate întoarce în țară din cauza epidemiei cu coronavirus! 

"Viața de artist, ziua vesel, noaptea trist!", este principiul pe care merge în ultima perioadă Maria Buză. Ghinioanele par să se țină lanț pentru artistă, care se confruntă cu o problemă majoră în momentul de față. 

Se află în turneu în Canada și America de Nord, însă lucrurile nu stau tocmai cum și-ar fi dorit. Măsurile luate de către autoritățile de afară nu sunt pe placul Mariei, mai ales că vedetei i-au fost anulate mai multe concerte. Însă, problema cea mai mare este faptul că actrița nu se poate întoarce în țară, din cauza epidemiei de coronavirus. 

Cu toate acestea, are un sprijin, pe soțul ei, George Pătrașcu, dar și pe bănățeanca Alina Radi. Artiștii speră să ajungă cu bine în Statele Unite, acolo unde au programate trei spectacole pentru românii aflați în New York și Chicago. SUA a luat decizia de a sista zbonurile spre si dinspre țările care fac parte din Uniunea Europeană.

Alina Radi, partenera de turneu a Mariei Buză s-a hotărât să abandoneze echipa, deoarece își dorește să ajungă cât mai repede în țară. Vedeta a ținut să le ceară scuze tuturor celor implicați în cadrul turnelui, dar și publicului. 

”Sper ca cei ce au ales să petreacă și pe muzica mea să mă înțeleagă. Nu trag ”țepe”,  dar, având în vedere situația destul de dificilă, ce se înrăutățește pe zi ce trece, mă retrag. Nu mi-aș dori să rămân blocată în Canada. Zvonurile circulă, cel mai înfricoșător pentru mine, că se închid zborurile spre România”, a declarat artista pentru Libertatea.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro