Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a cuplat cu Marcel Toader! Avea 27 de ani / GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a cuplat cu Marcel Toader! Avea 27 de ani / GALERIE FOTO © Facebook

Are 32 de ani, dar poate spune că deja a trecut prin multe în viață! Maria Constantin, o cunoscută cântăreață de muzică populară de la noi, a trecut prin două căsnicii și are un copil. În tot acest timp s-a ocupat foarte mult de cariera muzicală, mai ales de când s-a cuplat cu Marcel Toader. 

Maria Constantin fusese deja căsătorită o dată și avea un băiețel atunci când în viața ei a apărut Marcel Toader. Avea numai 27 de ani și era o tânără timidă, dar care ascundea un talent uriaș. A devenit din ce în ce mai solicitată pentru diferite evenimente. 

Cunoscuta blondină, actuala iubită a lui Dacian Varga, a avut întotdeauna mare grijă de aspectul fizic. Deși anii au trecut, tânăra și-a păstrat tinerețea și oamenii nici n-ar zice că are 32 de ani. 

Ce intervenții și-a făcut?

Maria Constantin este una dintre vedetele de la noi care nu a abuzat de serviciile medicilor esteticien. Cântăreața și-a mărit buzele și și-a pus fațete dentare. Pe lângă acestea, vedeta face și injecții în scalp pentru a se asigura că va avea mereu un par frumos. 

De când formează un cuplu cu Dacian Varga, Maria Constantin pare că întinerește. Cele mai recente imagini cu ea o prezintă în ipostaze sexy. Iubirea pe care o trăiește acum pare că îi prinde foarte bine.

În august 2017 a anunțat despărțirea de Marcel Toader. Cei doi au divorțat, după ce regretatul afacerist o acuza de infidelitate. El s-a stins din viață în 2019, la începutul lunii august. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro