Drama neştiută a Mariei Ghinea. Interpreta de muzică populară a fost împuşcată în cap de soţ

+3 click pentru
galerie

Drama neştiută a Mariei Ghinea. Interpreta de muzică populară a fost împuşcată în cap de soţ, la doar 22 de ani © Facebook

Acum, Maria Ghinea este o interpretă de muzică populară de succes, este bunică şi se poate declara o femeie fericită! Ca dovadă stau şi fotografiile artistei de pe reţelele de socializare. Însă, Maria Ghinea ascunde un adevărat coşmar. Pe când avea 22 de ani, interpreta a fost împuşcată în cap de bărbatul care îi era soţ!

Maria Ghinea a cunoscut la vârsta de 22 de ani, după un mariaj eşuat, un bărbat cu 20 de ani mai mare. Interpreta de muzică populară credea că acesta îi poate fi alături toată viaţa. Însă, după un timp, bărbatul care mai fusese însurat de opt ori nu s-a dovedit a fi deloc aşa cum Maria Ghinea credea la început, ci era gelos şi violent.

După opt ani în care i-a îndurat violenţele, Maria Ghinea a apelat la ajutorul unui avocat pentru a divorţa. Însă, soţul ei nu a putut accepta acest lucru şi a împuşcat-o în cap cu un pistol pe care îl ţinea ascuns. 

La acest şocant eveniment a fost martor şi fiul ei. Artista a pierdut patru litri de sânge şi i-a fost extirpat un fragment de opt centimetri din creier. Timp de trei luni, nu a putut să vorbească sau să se mişte. În mod miraculos, apoi, artista şi-a revenit şi a continuat să-şi crească cei doi băieţi.

"Nu am rămas în spital pentru că simţeam că mor acolo. (...) Am stat acasă şi cum să spun... nimic nu te poate ajuta în lumea asta şi nimic nu îţi poate da mai multă putere decât copiii. Dragoş avea 5 ani şi jumătate şi Alexandru 13. Când stăteau unul în stânga şi unul în dreapta îmi spuneau <<Ridică-te, mami, că te vom ajuta noi şi te vom sprijini>>. Eu care nu puteam vorbi, decât scriam, îi spuneam lui Dumnezeu <<Doamne, poate că eu am greşit, poate că nu am ştiut cum să aleg, dar gândeşte-te la copiii mei. Ce s-ar întâmpla cu ei dacă nu aş fi eu şi dacă eu sunt vinovată, pentru ei ajută-mă să mă ridic>>. Am stat trei luni. (...) Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu, dar i-am simţit prezenţa în fiecare moment al vieţii mele când simţeam că nu mai pot, când simţeam că sunt prăbuşită", a povestit artista în trecut.

Ce s-a întâmplat cu fostul soţ al Mariei Ghinea

Potrivit informaţiilor apărute în presă, fostul ei soţ a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare, doar că, după cinci ani,a  fost eliberat. Între timp, atât Maria Ghinea cât şi cei doi băieţi ai săi au făcut terapie psihologică. 

Acum, Maria Ghinea are doi nepoţi de la fiul cel mare şi aşteaptă cu nerăbdare să joace la nunta celui mic. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro