Prima soție a lui Nicolae Guță s-a distrat de mama focului la botezul strănepotului! Mariana a fost aranjată din cap până-n picioare

+3 click pentru
galerie

Prima soție a lui Nicolae Guță s-a distrat de mama focului la botezul strănepotului! Mariana a fost aranjată din cap până-n picioare © Facebook

A fost petrecere cu fast în familia lui Nicolae Guță! Strănepotul marelui cântăreț, Patrick, a fost botezat, iar toți apropiații lor s-au distrat de mama focului. Mariana, prima soție a manelistului, cu care a fost căsătorit 22 de ani, a fost și ea prezentă, bucurându-se de faptul că recent a devenit străbunică.

Venirea pe lume a lui Patrick a făcut-o pe Nicoleta Guță cea mai tânără bunică din showbiz, la 36 de ani, iar pe mama ei, cea mai tânără străbunică. Amândouă s-au bucurat enorm și, cu prilejul petrecerii de botez al acestuia, cele două au îmbrăcat cele mai scumpe haine, s-au aranjat și au petrecut până dimineața în zori. 

Mariana a publicat pe pagina sa mai multe imagini, ba mai mult decât atât, a intrat și live de câteva ori pentru a le arăta prietenilor ce petrecere de vis au organizat pentru strănepotul ei, micuțul Patrick. Mai mulți maneliști de la noi au cântat, iar dedicațiile și miile de euro au curs pe tot parcursul nopții.

Ceea ce probabil au observat și oamenii pe imaginile publicate a fost faptul că Nicolae Guță nu apare. Să nu fi fost prezent la botezul strănepotului? Ei bine, momentan nu se știe. Cu siguranță cântărețul este solicitat la diferite evenimente și nue ste exclus ca în ziua respectivă să fi avut deja contracte semnate, astfel încât nu a putut ajunge sau a ajuns, dar mai târziu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro