Mario Iorgulescu, îngrijit non-stop de o asistentă, într-o vilă de lux din Geneva. Cadrul medical ar fi folosit doar pe post de ''paravan''

Mario Iorgulescu, îngrijit non-stop de o asistentă, într-o vilă de lux din Geneva. Cadrul medical ar fi folosit doar pe post de ''paravan'' © Arhivă

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. La cinci luni de la tragedia pe care a provocat-o, Mario Iorgulescu se află în continuare departe de România.

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu provoca un accident extrem de grav în Capitală, în urma tragediei un tânăr pierzându-şi viaţa. În urma accidentului şi Mario Iorgulescu s-a ales cu răni extrem de grave şi a fost transferat de urgenţă la Spitalul Elias.

La câteva zile distanţă, chiar dacă starea de sănătate nu recomanda acest lucru, familia a decis să-l transfere la un spital din Italia, acolo unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Acum, la cinci luni distanţă, Mario Iorgulescu s-a făcut bine, însă, potrivit site-ului Impact.ro, fiul lui Gino Iorgulescu ar fi fost transferat în Geneva.

Aici el ar locui într-o vilă, unde se află sub atenta supraveghere a unei asistente. Cadrul medical ar fi folosit drept paravan, scrie sursa citată, pentru ca Mario Iorgulescu să poată rămâne în continuare departe de România.

În plus, se pare că locul în care ar fi acum Mario Iorgulescu este chiar locuinţa în care acesta a stat pe perioada studiilor pe care le-a făcut în afara ţării.

Declaraţiile familiei, despre Mario Iorgulescu, la început de an

Nu ştim dacă într-adevăr Mario Iorgulescu a fost transferat în Elveţia sau se află în continuare în Italia, însă la începutul anului, familia sa a transmis un comunicat de presă, prin care a precizat la vremea respectivă că acesta era internat într-un spital de stat şi nu într-unul privat aşa cum se auzise.

''În condiţiile dificile date, familia a manifestat deplina cooperare posibilă cu autorităţile statului român. Având în vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii în legătura cu dosarul penal aflat în curs, însă insistăm asupra împrejurării că procedurile se derulează normal, fiind eminamente şi exclusiv rolul organelor judiciare şi al persoanelor direct implicate să facă aprecieri asupra acestora'', a spus avocatul lui Mario Iorgulescu, potrivit Adevarul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro