Mario Iorgulescu a fost transferat în secret la o clinică din Italia

+2 click pentru
galerie

Mario Iorgulescu a fost transferat în secret la o clinică din Italia © arhiva

Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia. Tânărul de 24 de ani a fost transportat în mare secret pentru a beneficia de cele mai bune îngrijiri la una dintre cele mai mari clinci din peninsulă.
 

Mario Iorgulescu a fost transportat în noaptea de vineri spre sâmbătă la o clinică din Italia. Deoarece tânărul se află într-o stare foarte gravă, transferul s-a făcut cu un avion specializat şi dotat cu necesarul asistenţei medicale. Surse din anturajului familiei au mărturisit că părinţii fac tot posibilul ca băiatul să aibă parte de cele mai bune îngrijiri medicale şi pentru a-i salva viaţa, potrivit wowbiz.

 

Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, se afla în stare gravă de două săptămâni. Acesta a fost implicat într-un grav accident provocat chiar de el. Mașina de lux a lui Mario Iorgulescu a intrat în plin într-un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a mai avut nicio șansă. Dani Vicol avea doi copii, care au rămas acum orfani de tată.
 

Fetiţa lui Dani Vicol, mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, încă nu ştie ca tatăl ei a murit

Mama lui Dani a dezvăluit ca fiica acestuia, în vârstă de şapte ani, nu a aflat încă faptul că tatăl ei a murit. Imediat după accidentul grav, micuţa a fost dusă la bunicii din partea mamei, acolo unde va mai sta o perioadă. Între timp, familia din Bucureşti a apelat la un psiholog pentru a şti cum să îi explice micuţei ce s-a întâmplat cu tatăl ei. "Copilul meu a lăsat o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 4 luni. Fetiţei nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalţi. Nici la ora actuală nu ştie că tatăl ei e mort. Întâi, să-l ducem pe el la locul lui şi apoi vedem cum facem. Am fost şi la psiholog să întrebăm şi au zis că nu e bine să o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, sa-i explicam că tati a plecat la Doamne Doamne", a spus mama lui Dani pentru adevarul.ro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro