Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate, la cererea familiei. Medicii de la Elias nu au fost de acord

Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate, la cererea familiei. Medicii de la Elias nu au fost de acord © Facebook

Mario Iorgulescu a fost transferat luni dimineaţă de la spitalul Elias către un alt spital, din străinătate. Familia a cerut mutarea acestuia, deşi medicii care l-au îngrijit până acum nu au fost de acord.

Familia a decis ca Mario Iorgulescu să fie transferat la un spital din străinătate. Medicii nu au spus încă la ce spital a fost dus fiul lui Gino Iorgulescu. 

„În cursul dimineţii de astăzi (n.r. 23 septembrie), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

În noaptea de vineri spre sâmbătă s-a mai încercat o dată transferul lui Mario Iorgulescu la un spital din Italia, însă atunci nu a fost posibil. 

Mario Iorgulescu a ajuns de urgenţă la Spitalul Elias în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când a provocat un accident grav pe Şoseaua Chitilei. În urma acestuia, un tânăr de 24 de ani a murit. 

Mario Iorgulescu avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l la a doua prelevare. De asemenea, acesta consumase şi cocaină. 


facebook whatsapp twitter pinterest