Martin Tudor va fi înmormântat vineri, în prezența a opt persoane! Familia a schimbat data pentru Carla, fiica fostului portar, care împlinește astăzi 19 ani 

+3 click pentru
galerie

Cutremurător! Martin Tudor va fi înmormântat de ziua fiicei lui. Carla: “Tăticul meu cel drag..” © Facebook

Ceremonia de înmormântare a fostului portar de la Steaua va avea loc vineri, 3 aprilie, în prezența a opt persoane, conform regulilor emise de către autorități. Inițial, ceremonia funerară trebuia să aibă loc astăzi, însă familia a schimbat data pentru Carla, fiica fostului portar, care împlinește astăzi 19 ani!

Martin Tudor va fi înmormântat vineri, 3 aprilie, în orașul în care a copilărit. La ceremonie vor fi prezente doar opt persoane, dată fiind situația creată de pandemia de coronavirus. Inițial, totul trebuia să se întâmple astăzi, însă familia a schimbat data pentru Carla, fiica fostului portar, care împlinește 19 ani!

Știre inițială

Anunțul morții lui Martin Tudor a provocat durere în sufletul tuturor, dar mai ales în cel al familiei. Carla, fiica fostului portar de la Steaua, este devastată de durere! Tatăl ei va fi înmormântat fix în ziua în care va împlini 19 ani! 

”Tăticul meu cel drag...”

Lacrimi și durere s-a abătut asupra fotbalului din România, după ce anunțul morții lui Martin Tudor a venit ca un șoc. Nimeni nu se aștepta ca fostul portar de la Steaua să se stingă din viață la o vârstă atât de fragedă. A făcut infarct, iar în ciuda efortului depus de cadrele medicale pentru a-l readuce la viață, nu s-a mai putut face nimic.

Acum, familia, prietenii, apropiații și cei care l-au cunoscut pe Martin Tudor sunt devastați și nu pot concepe pierderea suferită. Fiica fostului portar, Carla Tudor, și-a plâns durerea pe rețelele de socializare, în dreptul unor fotografii cu tatăl ei. Tânăra consideră totul un coșmar din care speră să se trezească cât de curând. 

”Tăticul meu cel drag... nu-mi vine sa cred ce se intampla, spune-mi te rog ca e doar un cosmar... spune-mi ca nu e adevarat...vei fi mereu in inima mea... te iubesc!”, a scris Carla.

Durerea este cu atât mai mare cu cât Martin Tudor va fi înmormântat fix de ziua de naștere a fiicei lui, când va împlini 19 ani. 

Cosmin Contra, marcat de dispariția lui Martin Tudor

Fostul selecționer al echipei naționale a României este șocat de moartea lui Martin Tudor, aducând numai cuvinte de laudă la adresa celui care a fost cândva portar la Steaua. 

”Aș vrea să transmit condoleanțe familiei lui Martin Tudor. Din păcate am pierdut un fost adeversar, un băiat extraordinar. Dumnezeu să-l odihnească. A fost o persoană extraordinară și ieri am primit această veste foarte tristă.”, a declarat el pentru prosport.ro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro