Medicii care i-au salvat viaţa lui Florin Busuioc, prezenţi la primul spectacol după cumpănă! "Acum vreau să le mulţumesc"

+3 click pentru
galerie

Medicii care i-au salvat viaţa lui Florin Busuioc, prezenţi la primul spectacol după cumpănă! "Acum vreau să le mulţumesc" © arhivă

A trecut mai bine de jumătate de an de la infarct, iar Florin Busuioc s-a reîntors pe scenă. Marţi seara, la Craiova, actorul a avut prima reprezentaţie după această cumpănă.

La finalul spectacolului, Florin Busuioc a surprins pe toată lumea, anunţând cine era în sală: medicii care i-au salvat viaţa! Ceilalţi oameni prezenţi l-au aplaudat atât pe Florin Busuioc pentru felul în care şi-a interpretat rolul, dar şi pe doctori.

„Acum vreau să le mulţumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viaţa. Sunt aici în sală”, a spus Florin Busuioc, la finalul spectacolului, potrivit Agerpres.

De asemenea, pe tot parcursul reprezentanției, Florin Busuion a fost atent supravegheat de colegul de breaslă și de scenă, Bogdan Talașman, același om care l-a readus la viață făcându-i masaj cardiac.

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”, spinea Bogdan Talașman, imediat după incident.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro