Soţia lui Leo Iorga, dărâmată de durere la câteva zile după înmormântarea artistului. "Dumnezeu i-a ascultat rugămintea"

+3 click pentru
galerie

Soţia lui Leo Iorga, dărâmată de durere la câteva zile după înmormântarea artistului. "Dumnezeu i-a ascultat rugămintea" © Facebook

Vestea că Leo Iorga a încetat din viaţă a produs multă suferinţă în sufletele celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat. Leo Iorga a fost unul dintre cei mai mari artişti de la noi, iar muzica sa va trăi veşnic, aducându-ne aminte de pasiunea cu care artistul urca de fiecare dată pe scenă, în faţa fanilor.

Leo Iorga s-a luptat ani buni cu o boală gravă, însă în cele din urmă a plecat într-o lume mai bună. De mână, parcă, cu Mihai Constantinescu, cei doi artişti ne-au părăsit pentru a susţine concerte în Cer, pentru îngeri. 

În urma regretatului artist au rămas multă durere şi suferinţă, iar soţia sa este dărmâmată de pierderea suferită. Au trecut doar câteva zile de la înmormântare, iar Paula Iorga nu se regăseşte. Simte casa goală, iar sufletul îi plânge de dor faţă de bărbatul iubit. Paula Iorga i-a fost alături soţului ei în aceşti ani grei şi l-a ajutat să lupte în fiecare zi.

Astăzi, la trei zile de la înmormântarea lui Leo Iorga, Paula Iorga a transmis un mesaj dureros pe Facebook. Aceasta a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături şi au sprijinit-o aşa cum au putut în aceste zile. De asemenea, Paula Iorga a precizat că deşi suferinţa din familie este mare, ea ştie că dragul ei soţ este acum bine, alături de Dumnezeu.

"Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în această grea pierdere a mult iubitului meu soț Leo Iorga Leonard. Dumnezeu i-a ascultat rugamintea și l-a luat în bratele lui asa cum își dorea în ultima perioada. Acum, iertat el se odihnește în braţele Lui. Va trai veșnic prin noi toți!😓 👼🙏", a scris soţia lui Leo Iorga pe Facebook, la câteva zile după înmormântarea artistului.

Leo Iorga a fost condus marţi pe ultimul drum, în aplauzele colegilor, fanilor şi a tuturor celor care l-au iubit şi l-au apreciat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest