Paramedicii, prezenți la înmormântarea lui Leo Iorga! O ambulanță este parcată la intrarea în biserică / VIDEO PAPARAZZI

Paramedicii, prezenți la înmormântarea lui Leo Iorga! O ambulanță este parcată la intrarea în biserică / VIDEO PAPARAZZI © Spynews

Sunt așteptate sute de persoane la înmormântarea lui Leo Iorga! Cum există multe riscuri ca unuia sau mai multor oameni să i se facă rău, o ambulanță și doi paramedici sunt prezenți la cimitirul Bellu pentru a acorda ajutor. 

În imaginile surprinse de paparazzii www.spynews.ro, se văd cei doi paramedici, care stau lângă ambulanță și privesc pe toată lumea, atenți în cazul în care i se face cuiva rău și are nevoie de ajutor. 

Întreaga familie a lui Leo Iorga, colegii de scenă, apropiații, dar și fanii regretatului artist au venit astăzi la cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului cântăreț, care s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. 

"L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cat o facea. A fost o lupta foarte grea în toată perioada asta", a spus Paul Iorga.

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie după aproape opt ani de luptă cu cancerul. Rămăsese doar cu un singur plămân și a fost operat de mai multe ori, deoarece cancerul recidiva în diferite zone ale corpului. spunea mereu că este puternic și avea tot timpul dorința de a mai urca pe scenă, acolo unde se simțea cel mai bine. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro