FOTO / Trupa Compact, gest sfâșietor la înmormântarea lui Leo Iorga. Artistul este condus azi pe ultimul drum

+2 click pentru
galerie

FOTO / Trupa Compact, gest sfâșietor la înmormântarea lui Leo Iorga. Artistul este condus azi pe ultimul drum © Spynews.ro

Scene sfâșietoare astăzi, la înmormântarea lui Leo Iorga! Apropiații artistului, familia lui dar și colegii de trupă au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care a luptat cu boala cruntă timp de aproape 9 ani. 

În urmă cu doar câteva minute, colegii de breaslă ai lui Leo Iorga din trupa „Compact” au venit pentru a-i aduce artistului un ultim omagiu. Îmbrăcați în haine de doliu, cei alături de care Leo Iorga a urcat pe scenă de atâtea ori i-au adus o coroană regretatului artist, pe care scria un mesaj emoționant. 

„Nu te vom uita niciodată. Trupa Compact” este mesajul scris pe coroana din brad și crini albi pe care colegii de breaslă ai lui Leo Iorga au adus-o, la înmormântarea artistului. 

Leo Iorga este înmormântat astăzi

Astăzi, în jurul orei 14:00 va începe slujba de înmormântare a lui Leo Iorga. Apropiații artistului, familia dar și toți cei care vor să-i aducă un ultim omagiu îl vor însoți pe acesta pe ultimul drum, spre Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde Leo Iorga are locul de veci. 

A murit după aproape 9 ani de luptă cu cancerul

După aproape 9 ani de chin, tratamente și luptă cu cancerul, Leo Iorga s-a stins din viață la 54 de ani. Artistul a murit pe patul de spital, acolo unde se internase cu doar câteva zile înainte de producerea tragediei, din cauza unor complicații. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest