Cea mai tânără bunică din showbiz, emoții mari de ziua ei! Nicoleta Guță are de ce să fie mândră!

+3 click pentru
galerie

Cea mai tânără bunică din showbiz, emoții mari de ziua ei! Nicoleta Guță are de ce să fie mândră! © Facebook

Nicoleta Guță este cea mai tânără bunică din showbiz! Cunoscuta artistă în vârstă de 35 de ani a fost copleșită de emoții marți, de ziua ei, atunci când copiii i-au scris urări emoționante pe rețelele de socializare. 

De la mic până la mare, cei din familia Nicoletei Guță au publicat mesaje pe paginile lor. Cu toții o iubesc pe cunoscuta cântăreață și îi urează să aibă parte în viață de tot ceea ce își dorește. 

"La multi ani draga mea mama te iubesc mult si iti doresc ca toate dorintele tale si visele sa ti-se implineasca te pupam si te îmbrățișam 😍😗😗❤❤🍰🎂🍾🍸", a scris Gabriel Guță, fiul cel mare al Nicoletei. Recent, Gabriel a devenit tată pentru prima dată, astfel Nicoleta Guță devenind cea mai tânără bunică din showbiz, la vârsta de 35 de ani.

"La mulți ani! Mama, să îți dea Dumnezeu tot ce e bun", a scris Nikolas, fiul cel mic al cântăreței. 

Nici Mariana, mama Nicoletei, nu a lăsat să treacă această zi fără să publice o urare pentru fiica ei. Prima soție a lui Nicolae Guță, cea cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani, a scris un mesaj în dreptul unei fotografii cu Nicoleta.

"La mulți ani, Nicoleta mamei, să-ți dea Dumnezeu sănătate fericire și multe bucurii in viață, să te bucuri de fiecare zi de la Dumnezeu alături de familia ta! Cu drag și multă dragoste Mama ta 🌺🌸🎂🥰🥰♥️♥️", a scris Mariana. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro