Mesajul emoţionant al Simonei Gherghe, la început de 2020. Fanii au reacţionat imediat

+3 click pentru
galerie

Mesajul emoţionant al Simonei Gherghe, la început de 2020. Fanii au reacţionat imediat © Instagram

Simona Gherghe a avut un an de vis. A devenit mamă pentru a doua oară şi totul i-a mers din plin. Astfel, la final de 2019, frumoasa vedetă a ţinut să transmită un mesaj de suflet, în semn de preţuire pentru tot ceea ce i-a dat viaţa.

Simona Gherghe este apropiată de fanii ei, astfel că a vrut să împărtăşească şi de această dată cu oamenii care o iubesc cele mai profunde gânduri ale sale.

Îndrăgita vedetă este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce i-a dat viaţa, mai ales că a visat dintotdeauna să devină mamă. Simona Gherghe s-a dedicat foarte mult carierei, însă în 2019 a venit timpul să se oprească puţin şi să fie mamă şi soţie cu normă întreagă.

Astfel, la începutul lunii mai, Simona Gherghe a devenit mamă din nou, după ce mezinul familiei, Vlad Ioan a venit în viaţa ei. Operaţia de cezariană a decurs excelent, iar vedeta şi bebeluşul ei au fost foarte bine. Ba chiar au fost externaţi la câteva zile după naştere, iar fericirea a devenit dublă pentru simpatica prezentatoare.

Astfel, la final de 2019 şi la început de 2020, Simona Gherghe a ţinut să mulţumească Divinităţii şi vieţii pentru bucuriile trăite şi şi-a exprimat speranţa că simte că totul va fi bine în continuare.

"2019, ai fost atât de bun cu noi! Ni l-ai adus pe Vlad, ne-ai ţinut sănătoşi şi împreună. Mulţumim! 2020, te aşteptăm cu speranţă! Să ne fie bine, s-ăvem sănătate şi linişte. La mulţi ani! ❤️❤️❤️", a scris Simona Gherghe pe Instagram. Fanii s-au bucurat pentru cuvintele calde ale aceasteia şi i-au transmit toate gândurile lor bune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro