Mihaela Tatu, despre cum a trecut peste momentele grele: "10 zile nu am vorbit"

+3 click pentru
galerie

Mihaela Tatu, despre cum a trecut peste momentele grele: "10 zile nu am vorbit" © captură video

Mihaela Tatu a trecut printr-o perioadă grea. Recent însă, a găsit răspunsul la o întrebare care o măcina de un an! Cum a reuşit? Vedeta, model pentru multe femei din România, a povestit tot. 

Mihaela Tatu a primit cadou de la fiica ei 10 zile de recreere, 10 zile în care a putut să se confrunte cu ea însăşi şi, în a opta zi, a găsit răspunsul la întrebarea care nu o lăsa să aibă linişte. Vedeta nu a vrut să spună clar despre ce e vorba, dar a dezvăluit ce concluzie a tras: că totul vine şi pleacă.

"Am primit cadou de la fiica mea, de pe 3 până pe 14 aprilie, eu am fost la un soi de meditaţie. Un proces de autocunoaştere în care nu ai voie să vorbeşti, să ai contact vizual, să îmbătrâneşti. 10 zile nu am vorbit. În concedii, dacă mă duc la mare sau la munte, sunt atât de copleşită de natură încât nu vorbesc (...) În a opta zi am găsit răspunsul la întrebarea pe care mi-am pus-o anul trecut. În momentul în care găseşti răspuns la nedumeririle tale... pentru asta îţi trebuie disciplină. Dialogul acela interior îl strângi şi îţi dai seama că totul vine şi trece. Este o chestie foarte personală, de ce s-a întâmplat ceva într-o perioadă.", a mărturisit Mihaela Tatu la o emisiune tv. 

Fosta prezentatoare a pierdut o ființă extrem de dragă ei, care i-a fost prieten fidel timp de peste un deceniu. Câinele ei, Gore, pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, a murit după ce împlinise recent 12 ani. Această pierdere i-a amintit şi de sora ei, care s-a stins din viaţă în luna decembrie a anului 2018. 

"Într-o săptămână mi-a murit sora, în aceeaşi săptămână, m-am operat. Totul e trecător, vine şi pleacă. Mi-a murit câinele acum o săptămână. Am simţit că s-a rupt ceva din mine. Mi-am dat seama că 12 ani am fost fericiţi împreună,  am avut o viaţă frumoasă. A trăit atât cât a trebuit.", a mai spus Mihaela Tatu. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest